VSLO 2013

Asa cum am promis, azi vin cu un articol despre festivalul de fotografie la care am participat. Se cheama Vama Sub Lumini de Oscar, iar cursurile sunt gratuite, participantii platind numai transportul, cazarea si mancarea…e ca si cum ai face o excursie la mare 🙂

Eu din pacate nu am putut sa ma duc din prima zi, pentru ca nu am gasit cazare in weekend (desi daca mi-as fi facut rezervare din timp, nu as fi avut aceeasi problema). Am ajuns abia luni pe 19 august, total dezorientata (era si prima oara cand ajungeam in vama), dar am reusit sa gasesc intrarea in curtea din spatele La Frontiera si sa imi iau ecusonul de participant.

In rest, ce pot spune…programul a fost destul de solicitant pentru cei ce au dorit sa participe la toate cursurile si la toate practicile, dar organizatorii au promis ca de la anul va fi mai lejer.

In fiecare seara, partcipantii puteau sa descarce un anumit numar de imagini in doua laptopuri oferite de organizatori, pentru concursul din ziua respectiva. Imaginile erau apoi discutate de catre lector, iar la final se acordau premiile.

Eu sunt foarte fericita pentru ca in penultima seara am luat premiul 2 la categoria „Pure Soul” cu fotografia de mai jos. Ideea categoriei era sa facem o fotografie nepozata, in care sa se vada „sufletul” persoanei fotografiate. In cazul nostru, modelul a fost Irina, o fetita de 10 ani foaaaarte fotogenica.Pure Soul

In mare, ma bucur ca am participat, pentru ca am invatat lucruri noi, dar am si cunoscut persoane interesante. In mod sigur voi merge si la anul!

Tu ai auzit de VSLO sau ai fost acolo?  Scrie-mi intr-un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s