Proiect 365

La multi ani tuturor!

Anul acesta m-am hotarat sa fac ceva ce nu am avut curajul pana acum: sa incep un proiect 365, adica un proiect fotografic in care sa fac fotografii zilnic.
Multi fotografi fac asa ceva, alegandu-si o tema care sa dea unitate proiectului. De exemplu 365 inimioare (iata aici imaginea nr.365 http://www.flickr.com/photos/lucky_you/5201414937/in/photostream), 365 autoportrete (iata aici un exemplu http://www.flickr.com/photos/sentidofotografico/5317383333/in/photostream/), etc. Toti care fac asta spun ca au avut foarte multe de invatat din aceasta experienta si in mod sigur si-au imbunatatit tehnica, ceea ce e normal pentru cineva care exerseaza un lucru in fiecare zi.

Ca sa fac sa-mi fie mai usor, nu am ales o tema anume, pentru a nu risca sa raman fara inspiratie. De asemenea, mi-am facut un document in notepad caruia i-am facut un shortcut pe desktop si in care mi-am notat data si planificarea temei pentru fiecare zi. Planificarea e una flexibila, asa ca daca nu pot respecta o tema intr-o zi o pot inlocui cu altceva sau o pot amana pentru alta zi. Important e sa nu las nici o zi sa treaca fara sa fac poze cat mai bune.

Iar acum, am sa-ti spun un mic secret. M-am hotarat sa incalc regulile pentru genul acesta de proiecte, in sensul ca am inceput pe 11 decembrie, nu 1 ianuarie. De acum incolo voi posta saptamanal 7 fotografii din saptamana respectiva, impreuna cu descrierea tehnicilor acolo unde e cazul.

Lasa-mi un comentariu daca ai facut si tu asa ceva sau daca intentionezi. Sunt curioasa cati bloggeri mai au genul acesta de proiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s