Intalnirea nikonistilor de la Muzeul Satului

Duminica asta am participat la intalnirea nikonistilor. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, este o intalnire a posesorilor de aparate foto Nikon unde se pot testa cele mai noi obiective si aparate foto lansate de ei.

Eu am mai fost de multe ori la Muzeul Satului in copilarie la tabere de creatie organizate acolo, unde am invatat sa sculptez in lemn, sa incondeiez oua, sa fac masti populare, olarit, etc. De aceea am ajuns sa cunosc muzeul foarte bine si sa stiu multe lucruri despre fiecare casa (in timpul taberelor de multe ori am avut ghizi care ne explicau multe lucruri interesante).

Recomand o vizita la muzeu pentru oricine doreste sa scape de agitatia orasului. E chiar mai frumos decat o plimbare prin Herastrau, mai ales pentru ca are o alee care trece aproape de apa, pe unde sunt diverse mori. De asemenea, de la intrarea principala spre dreapta, e o sectiune a muzeului care era in constructie cand eram eu mica, unde de asemenea e foarte multa liniste.

Mai jos sunt cateva din pozele pe care le-am facut. Nu am fotografiat case pentru ca am folosit doar teleobiectivul, dar am apucat sa cobor la o casa albastra de langa lac, pe care o vede oricine trece prin Herastrau de pe celalalt mal. Mi-au placut mult reflexiile de la apa pe peretii casei si am avut norocul sa vad si un mic banc de pesti 🙂 .

Vinuri romanesti

Vinuri romanesti

Pesti in lacul herastrau

Pesti in lac

la casa de langa lac

Pick-a-boo

fereastra albastra

fereastra albastra

sfantul pictat pe lemn

langa biserica de lemn

oua incondeiate

oua incondeiate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s