Excursie – Arhitectura industriala

Vineri 25 noiembrie: Uzina Filaret, fabrica Wolff – Hesper, Fabrica de Chibrituri, Fabrica de Timbre, Palatul si fabrica Bragadiru, Vama Antrepozite – The Ark.

Prima oprire a fost la Uzina Filaret, unde a trebuit sa mergem pe jos deoarece se lucra pe strada si autocarul nu a putut intra. Initial m-am chinuit din cauza luminii, sau mai bine zis lipsa ei… Pana la urma nu am mai rezistat si am folosit trepied ca sa pot fotografia acest vechi autobuz.

A urmat fabrica de timbre, unde nu aveam voie sa facem poze afara datorita vecinatatii cu Monetaria  Nationala. Am apucat totusi sa fac poze cand eram la poarta:)

Un panou plin cu timbre…

A urmat Fabrica de Chibrituri…desi nu stiu de ce, dar in afara de o expozitie de chibrituri vechi, nu am vazut pe-colo decat termopane.

Urmatoarea oprire: Fabrica Wolf, unde erau si corpuri de cladiri mai noi.

Niste gauri rotunde in  zid…oare cu ce scop au fost facute asa?

O parte din arhitectura a fost pastrata, o parte refacuta cu imitatie de caramida…cum nu sunt expert, nu mi-am dat seama care e imitatia.

Ultima oprire: The Ark, chiar vizavi de Bellagio (imaginea de sus). Fiind deja intuneric, nu prea am mai putut face poze…Cei care au facut aceeasi excursie sambata au fost mai norocosi, pentru ca au prins lumina mai buna.

La finalul acestei excursii pot spune ca am invatat 2 lucruri:

1. Chiar daca nu e o excursie la munte, cizmele cu toc nu sunt o idee buna 🙂

2. ISO ridicat e musai cand nu ai timp sa scoti trepiedul (cu conditia sa ai un aparat bun care are zgomot redus la ISO mare).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s